Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Monthly Archives: oktober 2015

Forusprøven er igang

Forusprøven 2015 er igang og vi vil oppdatere facebook med resultater underveis i helgen. På denne siden kommer referat og fulle premielister etter prøven. På bildet ser vi prøveleder Ellinor Nesse som ønsket velkommen og fikk ut to fulle partier i dag, fredag.

P1020190

 

 

 

 

 

 

Det er 11°C, høyt skydekke og en frisk bris i fylket og lett spent stemning på oppropet.
Enkelte førere ønsket seg Rugder i dag. Mulig av den grunn at de sier flapp, flapp og er borte i vinden mens en tjukk og god fasan vil bruke litt mere tid på takeoff i dag.

 

Zorro trenger tispe med løpetid

Alle vet at Zorro kan være en kjapping men denne Zorro trenger nå hjelp av tispe med løpetid.

lady og landsDet har seg slik at Zorro har vært hos Dyredoktoren og skal tappes for sine edle dråper for oppbevaring på frys!

Men det er ikke så lett for Zorro da Dyredoktoren kun har bladet Hundesport som Zorro kan lese i. Og Hundesport er ikke riktig så spennende venteromslektyre at Zorro vil levere. Skjønner du?

Dersom Zorro får besøk av en tispe med løpetid så har eieren Oddvar Skoland en mistanke om litt at det vil «svelle i svampen» hos gutten slik at de kan få ut noen dråper.

Ta kontakt med Oddvar på tlf 909 44 104 hvis du har ei yr lita snelle hjemme under trappa som kan møte Zorro hos Dyredoktoren på Soma.  🙂

Klubbmesterskap 2015

Rogaland Fuglpointer webehundklubb inviterer til klubbmesterskap lørdag 7. november i Hetlandsskogen.

Vi oppfordrer alle som er nye i hundesporten til å delta. Dette er et mer uformelt arrangement enn en ordinær jaktprøve og er derfor en flott mulighet til å høste erfaring med jaktprøvesporten. Både nye og erfarne hundefolk deltar og det vil bli gitt konstruktiv tilbakemelding på hundens prestasjoner 🙂

Treningssamling / anleggsprøve lavland 1.11.2015

??????????????????????????????? I forbindelse med Forusprøven vil RFK tilby nye og uerfarne medlemmer mulighet til å delta på en treningssamling søndag 1. november.

Dersom vi får en dommer ledig vil vi gjennomføre en anleggsprøve. Det er en uoffisiell jaktprøve der du får en vurdering av din hund, samt veiledning hvordan er jaktprøve foregår. Hvis ikke kjører vi en vanlig treningssamling.

Treningen / anleggsprøven går i et av terrengene Forusprøven disponerer. Vi minner om at det kan være sau på beite. Sauerenhetsbevis på kunne fremlegges på forespørsel.

Velkommen til Forusprøven 2015 – oppdaterte partilister (28.10)

fasan Rogaland Fuglehundklubb ønsker hjertelig velkommen til årets Forus prøve 30. oktober -1. november2015.

Også i år har vi satt ut mye fugl, særlig i våre nye terreng. Nytt av året er at vi også setter ut rapphøns.  Det rapporteres ellers om godt med overlevende fugl og nye kull i terrengene. Så vi er optimister og forventer gode forhold.

Det arrangeres 2 kvalitetsparti (UK/AK) alle dager. VK arrangeres lørdag. Det er fremdeles mulig å melde seg på prøven. Send også påmeldingsinfo på mail til prøveleder.

Foreløpige partilister: partilister ver 3

Vi minner om at det kan være sau på beite. Sauerenhetsbevis på kunne fremlegges på forespørsel.