Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Category Archives: Arkiv

Rapport Sirdal Høst og Sirdal fullkombinert 2021

27-29 August 2021 arrangerte Rogaland Fuglehund klubb sin årlige høstprøve i Sirdal. Nedenfor finner dere en flott rapport fra prøvens leder, Cecilie Hammer.

Rapport Sirdal høst 2021

Resultat fullkombinert  56-21030_premieliste

Resultat Sirdal høst 51-21079_premieliste

 

 

RFK Dommere til høystatusløp høst 2021 

RFK har dyktige dommere på øverste hylle med høy annerkjennelse. FKF har valgt Kjetil Kristiansen og Jan-Atle Larsen til å dømme i NM lavland 7-10/10.2021.

Kjetil skal dømme NM lavland finale sammen med Samuel Larsen, mens Jan-Atle skal dømme NM lavland lag sammen med Elisabeth Haukaas Bjerke.

Er vi i RFK veldig stolte eller?

 Mvh Erwin

Liten rapport fra treningssamlingen 28 august

RFK arrangerte treningsamling under Sirdals høst prøven 28 august. Det var 16 ekvipasjer (12 unghunder og 4 voksne) som deltok i et strålende være inne i Holmevann øst. Formålet med samlingen er introduksjon til nye/uerfarne medlemmer for føring av hund i fjellet med fokus på ekvipasjen (fører og hund).

Terrenget vi disponerer tilbyr mange situasjoner for hundene denne dagen, men uten at noen hunder klarer å feste fast stand. Årsaken er mest sannsynlig at det er veldig tørt i terrenget og lite vind kombinert med unge uerfarne hunder. Det ble flere situasjoner der vi kom i fugl og som ved tidligere samlinger våknet flere hunder i løpet av dagen og ble mer beviste og fokuserte jegere utover dagen.

Tilbakemeldingene fra deltakerene var at meget postive, og speislt fordi dette er en praktisk øvelse i terreng med fugl med prakiske situasjoner der alle får se hva alle ord og utrykk betyr, og for å forstå hva hver enkelt må jobbe videre med for at ekvipasjen skal funger enda bedre sammen. 

Resultater fra Sirdal høst 2021

Resultat fullkombinert  56-21030_premieliste

Resultat Sirdal høst 51-21079_premieliste

Vi gratulerer alle vinnere og takker alle deltagere . Mer fyldig referat kommer litt senere.

VIKTIG MELDING (endret 28.8.21)

VIKTIG MELDING (endret)
Vi stenger treningsterrengene i Sirdal fra søndags kveld (22.8 til søndag (29.8 pga gjennomføring av Sirdal høst prøven.
Kilseggen vil være tilgjengelig for trening i hele denne perioden.
Holmevatn øst vil også være åpen for trening denne uken, bortsett fra lørdag 28.8 da terrenget skal brukes til treningspartiet.
Hyttehei er tilgjengelig for trening både lørdag og søndag.
Grautheller er åpnet for trening.
Prøvekomiteen vil også legge ut ny informasjon dersom annet terreng blir ledig for trening i løpet av helgen.