Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Category Archives: Arkiv

Forusprøven 2018

Prøven gikk i år som tidligere år av stabelen siste helgen i oktober, nærmere bestemt 26.-28. oktober.

På grunn av store utfordringer i forhold reglement for utsetting av fasaner, valgte vi i år ikke å gjøre det. Vi satset heller alt på den ville bestanden av fasaner som vi har i våre terreng.

Premieringsprosenten var ikke av det optimale slaget. Det var fugl i terrengene, men hundene klarte ikke å fikse situasjonene. Vi hadde ute fire UK/AK partier og ett VK parti i løpet av helgen. Og vi fikk delt ut to premier i VK.

De store heltene på VK partiet som fikset arbeid på fasanene var Gisle Eriksen med Engelsk Setter Zlatan som fikk 1.VK m/CK og Steinulf Smith Meyer med Pointer Rango som fikk 2.VK. Dommere: Mette Møllerop og Kjetil Kristiansen.

Vi gratulerer de premierte.

Vi vil takke alle dommerne som stiller opp år etter år for å hjelpe til, deltakerne, prøvekomiteen, alle hjelpere, kjentfolk og grunneiere. Ingen nevnt, ingen glemt.

Medlemskveld med foredrag av Ida Sollie

Onsdag 14.november inviterer RFK til medlemskveld med foredrag av Ida Sollie: VM i praktisk jakt. Hva skal til for å kvalifiseres. Erfaringer og opplevelser underveis.

Kjære medlemmer.

Sett av onsdag 14.november til høstens medlemsmøte med foredrag fra Ida Sollie etterfulgt av pizza og hundedrøs!

Foredraget starter 18:00.

Sted: Løå te Geir, Sveinsvollveien 120 på Voll

Informasjon om nybegynnerkurs

Ida Sollie arrangerer nybegynnerkurs med oppstart 30. oktober.

På grunnkurset gås det gjennom teori og praksis som er viktig for at du skal få en lydig familie- og jakthund. Dette kurset krever ingen forkunnskaper og passer for deg som nettopp har fått hund, eller som ønsker å lære mer om hundedressur.

Forusprøven 2018 – Partilister

Rogaland Fuglehundklubb ønsker hjertelig velkommen til årets Forusprøve 26- 28. oktober 2018.

53-18008_Partilister ver 1

Det arrangeres 2 kvalitetsparti (UK/AK) alle dager. VK arrangeres lørdag. Vi har godt tilbud for overnatting dersom du trenger det.

Vi minner om at det kan være sau på beite. Sauerenhetsbevis må kunne fremlegges på forespørsel.

Rogaland fuglehundklubb har ikke supplert med fasaner i år, men det forventes å finne frisk og vill fugl fra de lokale stammene.

Referat fra Sirdal Høst

Sirdal Høst er over folkens. Sirdal høst kommer ikke igjen for om et helt år. Det er nesten ikke til å holde ut.

Tenk så kjekt hvis vi kunne hatt Sirdal høst 1 og 2 og 3? Så kunne vi fått sjansen til (nye) premier flere ganger. Fått nye sjanser til å finne bikkja i stand, reise fuglen og be fillebikkja om å dra på håndbrekket slik at dommerne og de andre deltakerne kunne se at, joda vi kan vi også? Hadde ikke det vært grævla good?