Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Category Archives: Arkiv

RFK aktivitetsplan 2020

Jubileumsåret er proppet fullt med aktiviteter. Vi nevner i fleng;

Vintersamling I, med tilrettelagt trening og kos rundt grillen arrangeres av RFK/NISK ved instruktør Per Sandanger medio mars på Karmøy.

Fellestreninger, med fokus på lydighet, dressur, apport og provokasjon arrangeres av RFK med estimert oppstart våren 2020. Instruktør Lene Osberg

Dressurkurs grunnleggende og/eller for viderekomne hunder, annonseres på RFK`s hjemmeside.

Apportkurs, arrangeres av RFK, estimert oppstart mars/april. Kurset vil gå over ca. 6 kvelder med avlegging av apportbevis som avslutning. Instruktør Ellinor Nesse.

Skyting på Lye leirduebane, arrangeres av RFK, oppstart april.

Velkommen til Sirdal Vinter 1

Vinterprøven Sirdal Vinter 1 arrangeres i år helgen 15.02.2019 – 16.02.2019

Det arrangeres endags VK Lørdag. UK/AK arrangeres begge dager.

Påmeldingsfristen er satt til 05.02.20 .

Startkontingent UK/AK 450,- pr start     VK 500,- pr start.   Lenke til prøvens påmelding her.

Påmelding skjer via MinSide på NKK innen fristen. Partilister/evt. ventelister vil bli lagt ut her på hjemmesiden og Facebook når disse er klare.

Evt. Spørsmål angående prøven kan rettes til prøveleder Stig Andre´ Sunde (tlf.90593285 mail: stigandresun@gmail.com )

Vi trenger bilder fra klubbens historie

I forbindelse med jubileumsåret ønsker vi samle sammen bilder fra alle 50 årene klubben har eksistert.

Ta en titt i gamle album, skuffer og skap og del dine opplevelser med oss. Dersom du har papirbilder kan de scannes eller avfotograferes. Du kan også velge å sende papirkopier. De vil bli returnert til avsender.

Legg gjerne med litt informasjon om hvert bilde. Bildene vil bli brukt i artikler og billedshow ved forskjellige anledninger.

Bildene sendes til ellinor.nesse@kleppnett.no, Messenger, SMS (95939348) eller pr post til Ellinor Nesse, Borevegen 261, 4352 Kleppe.

 

 

Årsmøtet 2020 vil bli avholdt onsdag 4. mars.

All aktivitet i RFK er basert på frivillig innsats fra våre medlemmer, og valgkomiteen er godt i gang med å finne kandidater til å fylle verv i styret og komiteer.

Vær positiv når dere blir kontaktet av valgkomiteen og vær ikke redd for å ta på dere et verv. Alle får opplæring og det er lærerikt å se aktivitetene fra arrangørens side.

RFK ønsker alle medlemmer en riktig god jul og et godt nytt år

Kjære alle sammen.

Snart ebber 2019 ut, men før vi tar fatt på et helt nytt og ubeskrevet år, skal vi alle puste ut og slappe av etter en lang og spennende sesong.

Vi benytter anledningen til å takke alle frivillige, grunneiere og andre samarbeidspartnere for all god hjelp i 2019. Uten dere hadde ikke dette hjulet gått rundt.

Vi ønsker også å takke alle og enhver for at dere er medlem i RFK. Vi setter stor pris på ditt medlemskap og engasjement i klubben, og gleder oss til å ta fatt på neste års klubbaktiviteter sammen med akkurat deg.

Vi ønsker deg og dine kjære en riktig fredelig, god jul og alt godt i det kommende året, vi ses på RFK sin jubileumsfest 25. januar 2020!

Nisseklem fra styret