Støtt oss ved og gi oss grasrotandelene, finn oss med vårt organisasjonsnummer

 

Category Archives: Resultater

Premieliste for Sirdal 2

Hei alle sammen.

Her er komplett premieliste for helgens prøve. 50-18020_Premielister

OppropEtter at fredagen ble avlyst pga uvær ble det lørdag og søndag avholdt prøve i flott vintervær. Rypene var nok ennå litt rystet av drittværet på lørdag men på søndag hadde de trukket godt ut i terrengene så det ble riktig så kjekt for våre kjekke deltakere og dommere.

Nevnte vi skiføret? Det var som å gå i gloppedalsura med ski. Humpete og knallhardt. Men vi er fuglehundfolket, det er vi som er har lav puls og høy hodeføring. Du kjenner oss igjen i dag. Hvite ringer rundt øynene og passe solbrent ellers ;-)

Fyldig referat kommer før påske.

Referat fra Sirdal 1

Sirdal 1 gikk i år av stabelen helgen 24-25.02.2018 med hovedkvarter i forsvarets hytter v/Suleskard.

VVK Sirdal 1 2018æret på lørdag var 6-7 minus med litt vind og noen snødryss og søndag hadde litt vekslende sol og snø fra morgenen og overskyet utpå dagen.

Lørdag gikk det ut 3 partier hvorav 14 VK hunder i Jondalen/Flatstøl terrengene, her ble det en »helsvart» dag hvor alle premierte var Gordon Settere med 1-2-og 3 VK. Det var ikke observert mye fugl i VK terrengene men det var nok til at noen klarte å lure rypene. Tre ganger ble det av deltakerne bak i partiet observert fugl som lettet foran hunder som stod i stand.

Kåringer av Årets hunder 2017

En lang prøvesesong er nå over og da gjenstår det bare levere inn prøveresultatene for sesongen 2017.

Nmedlemsmote-jan-2016ytt av året er at det nå foreligger nye statutter (godkjent på styremøte mars 2017). Disse statuttene ligger ute på hjemmesiden.

Vi ber om at alle som skal sende inn sine resultater laster ned vårt word skjema og sender dette ferdig utfylt, fortsatt i word, til oyvind.mauseth@forsvarsbygg.no

Skannede og håndskrevne skjema ønskes IKKE, da dette betyr merarbeid for styret. Har du ikke word på din maskin så få hjelp av noen som har det.

Sirdal Høst bekreftet sin posisjon som Høstens vakreste eventyr.

Hei folkens.

Det ble ei forrykende helg med masse fine premier, fint vær og veeeldig bra med fugl under årets Sirdal Høst.

Vi fikk også århundrets comeback av en erfaren hundemann under denne prøven. Svein Magne Haraldsen dukket opp med sitt nye håp, Pointeren Furukollens Fair Verona Racing. Og Racing ble det, de knallet like godt inn 1 premie i unghundklassen (1.UK) hver eneste dag. Det er utrolig sterkt å gjøre dette i terrenger som var så oppfylt med fugl. Store gratulasjoner fra oss alle til ekvipasjen :-)

Svein Magne

 

 

 

 

 

Årets hunder 2016 i RFK

Årets hunderI går var det årsmøte i RFK og det ble samtidig kåret årets hunder for 2016.

Disse gutta var tilstede og fikk sine velfortjente premier, fra venstre, Tore Etitzland med årets AK hund ES NJCH Rotuas G-kila, Arild Skeivik vinner av Rogalandstrofeet med P NDKUCH NJCH NV-14 Barentsvidda’s C Donald  og Jone Mossige med årets UK hund ES Viroa’s Tine. Komplett liste under bildet.